ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Laťové rošty BETA

Laťové rošty BETA

Zákazníci u laťových roštů BETA jistě ocení nosnost až 150 kg, šroubovanou pevnou konstrukci a v případě použití pístů, uchycení pístů do rámu z bukového masivu. Laťe jsou potom z výběrového břízového dřeva. Jsme rádi, že jsme se mohli produktově opět dále posunout a nabídnout ucelenou nabídku jako jediní na trhu. Rosty.cz jsou spolehlivý e-shop s nejširší nabídkou postelových roštů na trhu

Celý článek »

Rošt do postele, který vydrží zatížení až do 180kg

Rošt do postele, který vydrží zatížení až do 180kg

Možná ten problém také znáte, máte pár kilo navíc a klasický lamelový rošt takovouto námahu nevydrží. Pokud je běžná nosnost do 130kg pro vás nedostačující, máme pro vás řešení. Postelový rošt Extraflex, který je mimořádně odolný a je určen pro uživatele s vyšší váhou s nosností až 180kg. Rošt Extraflex se vyrábí jako pevný rošt, ale také jako manuálně polohovací, takže i s pár kily navíc si můžete užít kvalitní polohovací rošt.

Celý článek »

Motorový rošt pro ještě větší pohodlí v posteli

Motorový rošt pro ještě větší pohodlí v posteli

Užíváte si rádi volné chvíle čtením nebo sledováním filmů v posteli? S motorově poháněným roštem bude sezení i ležení v posteli pohodlné na maximum. Vytvořte si ze své postele místo pro skutečný odpočinek a vyměňte starý rošt za praktičtější motorový rošt. Ovládejte svou postel jednoduše a bez námahy pomocí ovladače roštu. Zvedněte si nohy, nechte je odpočívat a uvolnit, nadzvedněte si hlavu, rošt polohujete pouhým stisknutím tlačítka.

Celý článek »

Bezdrátové ovládání u motorových roštů

Bezdrátové ovládání u motorových roštů

Od 17.03.2016 jsme vylepšili kolekci pro rok 2016 lamelových motorových roštů BETLER o bezdrátové ovládání. Jedná se o motorové rošty: Elastic 28 MOT RADIO, SILVER 28 MOT RADIO a ELASTIC 42 MOT RADIO. Od 17.03.2016 lze tyto rošty již objednávat, většinu motorových roštů v základních rozměrech máme již skladem.

Celý článek »

Proč a co je dobré, aby měl lamelový rošt ...

Proč a co je dobré, aby měl lamelový rošt ...

Kvalitní lamelový rošt je základem kvalitního spánku, je totiž důležitou spojnicí mezi matrací a postelí. Lamelový rošt podpoří ortopedické vlastnosti matrace a zároveň plní důležitou odvětrávací funkci. To, že rošt je nejvhodnější podklad pod matraci již víme, ale víte také, proč je dobré, aby rošt měl možnost upravení tuhosti lamel, středový popruh, více ortopedických zón nebo například ramenní kolébku?

Celý článek »

Motorový rošt Dynamic Mot s bezdrátovým ovládáním – výprodej

Motorový rošt Dynamic Mot s bezdrátovým ovládáním – výprodej

Do oddělení rošty – výprodej byl nově zařazen motorový rošt Dynamic Motor s bezdrátovým ovládáním se skvělou slevou 34 %. Jedná se o omezenou akci do vyprodání zásob tohoto roštu. Motorový rošt Dynamic Mot patří mezi nejprodávanější motorové rošty, nabízíme jej zatím však pouze s ovládáním drátovým. V bezdrátovém ovládání byl tento rošt vyroben v omezené sérii a prodáváme jej po slevě 34 % za skvělou cenu 5 914,- Kč (původně 8 960,- Kč).

Celý článek »

Pořiďte si polohovací rošt do postele

Pořiďte si polohovací rošt do postele

V poslední době jsou v oblibě polohovací rošty do postele. Umožňují uživatelům samostatné manuální polohování v oblasti hlavy a nohou. V kombinaci s vhodnou zdravotní matrací jsou polohovací lamelové rošty ideální volbou pro zdravý spánek. A navíc jsou velmi praktické. Kdo by si rád nedal nohy nahoru po uběhaném dni plném stresu, náročném výletu či celodenním stání v práci? Při mírně zvednutých nohách se zlepší krevní oběh a vašemu zdraví to rozhodně prospěje.

Celý článek »

Motorový rošt je užitečným pomocníkem v době nemoci

Motorový rošt je užitečným pomocníkem v době nemoci

Vlastnosti, které má motorový lamelový rošt, nejvíce ocení osoby, jež musí kvůli zdravotním potížím trávit delší dobu v posteli, nebo lidé, kteří pečují o osoby s omezenou pohybností či o osoby dlouhodobě upoutané na lůžko. Motorové rošty už nejsou díky přijatelnějším cenám pouze doménou vybavení nemocnic a luxusních lůžek, ale komfort, který elektrické lamelové rošty poskytují, se stává součástí běžných ložnic.

Celý článek »

Lamelové rošty do postele

Lamelové rošty do postele

Téměř třetinu života prospíme. Ve spánku celý náš organismus regeneruje a získává zpět vydanou energii. Pro organismus je tedy velmi důležité nejen jak dlouho, ale také jak kvalitně spíme. Kvalitu spánku bychom tedy neměli podceňovat a investovat do zdravého spaní, tzn. pořídit si kvalitní postel, matraci a lamelový rošt, protože tato investice není v žádném případě zbytečná.

Celý článek »

Lamelové rošty 1+1 - letní novinka

Lamelové rošty 1+1 - letní novinka

Na léto jsme do nabídky doplnily lamelový rošt 1+1. Za skvělou cenu 2 390,- Kč koupíte dva pevné rošty Klasik 1+1 a 3 360,- Kč stojí dva polohovací rošty Klasik. Lamelové rošty 1+1 navazují na trend matrací 1+1. Matrace 1+1 zdarma patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější typy matrací. Zatím v nabídce rošty 1+1 naleznete pouze lamelový rošt Klasik pevný nebo polohovací.

Celý článek »

Motorový rošt vhodný pro zátěž do 150kg

Motorový rošt vhodný pro zátěž do 150kg

Motorový rošt Portoflex Motor Mega je novinkou dubna 2014. Tento motorový rošt je pohodlný, odolný postelový rošt vhodný pro doporučené zatížení do 150kg. Je tedy řešením pro spáče s pár kily navíc hledající maximální komfort v posteli. Motorové rošty do postele patří k moderním trendům, které doporučujeme do každé ložnice. Všechny elektrické rošty v nabídce splňují vysoké nároky pro manipulaci s matrací.

Celý článek »

Náhradní díly pro lamelové rošty

Náhradní díly pro lamelové rošty

Lamelové rošty jsou zatěžovány každý den a není se čemu divit, že po dlouhaletém používání dojde ke zlomení lamely nebo pouzdra, které lamely drží. Děti skákající na posteli jsou také častou příčinou polámaných lamel. Proto již několik let nabízíme možnost si náhradní lamely koupit přímo v našem internetovém obchodě.

Celý článek »

Jak vybrat správný rozměr roštu do postele

Jak vybrat správný rozměr roštu do postele

Máte manželskou postel v rozměru 160x200 nebo 180x200 nebo jednolůžko 90x200 či lůžko 120x200 nebo 140x200 a nejste si jisti, jaký rozměr roštu do postele koupit? Nezoufejte, se všemi těmito rozměry se počítá a nákup roštu do postele je jednodušší než to možná zprvu vypadá. Před každým nákupem roštu je vhodné si postel přeměřit a upřesnit si požadované rozměry.

Celý článek »

POLOHOVACÍ LAMELOVÝ ROŠT ELASTIC 28 HN

POLOHOVACÍ LAMELOVÝ ROŠT ELASTIC 28 HN

Komfortní polohovací lamelový rošt ELASTIC 28 HN je správná volba polohovacího roštu do každé postele se samostatným manuálním polohováním v oblasti hlavy a nohou. Zákazníci u roštu ELASTIC 28 HN velmi oceňují delší polohování hlavy než u jiných polohovacích roštů v nabídce. Delší polohování hlavy oceníte při čtení, sledování TV nebo při relaxování v posteli.

Celý článek »

Nejlevnější motorové rošty

Nejlevnější motorové rošty

Nejlevnější motorové rošty z naši nabídky jsou motorové rošty Dynamic Mot. Tyto nejlevnější motorové rošty koupíte za velice příznivou cenu díky slevě 20 %. Motorový rošt Dynamic Mot je české výroby s výkonným německým motorem, tento rošt si zachovává vysokou kvalitu i přes velmi nízkou cenu. A asi právě tato kombinace nizké ceny a vysoké kvality dělá z motorového roštu Dynamic Mot nejprodávanější rošt naši nabídky.

Celý článek »

Lamelové rošty jako Vánoční dárek

Lamelové rošty jako Vánoční dárek

I lamelové rošty se objevují pod stromečkem jako praktický dárek. Lidé si nejčastěji dopřejí k Vánocím kvalitnější lamelový rošt nebo motorový rošt. Lamelové rošty kupují často děti svým rodičům, aby jim dopřáli více pohodlí při spánku a nebo si je kupují manželé, aby si zvýšili pohodlí postele. Nejvíce jistě potěší motorový rošt, který dá posteli úplně nový rozměr. Myslíte si, že si luxus motorového roštu nemůžete dovolit? Není tomu tak, cena základního motorového roštu je nižší než cena standardního mobilního telefonu a „lepší“ motorový rošt koupíte levněji než chytré telefony.

Celý článek »

Lamelový rošt GRATIS – Vánoční akční nabídka

Lamelový rošt GRATIS – Vánoční akční nabídka

Vánoce se blíží velmi rychlým tempem, budou tady již za 8 týdnů! Proto dnes zařazujeme do naši nabídky Vánoční akci – lamelové rošty GRATIS, které nebudete moci koupit samostatně, ale dostanete je ZDARMA k vybraným matracím. Matrace, ke kterým dostanete zdarma lamelové rošty GRATIS jsou úplnými novinkami. Věříme, že AKCE matrace + lamelový rošt zdarma bude mít před Vánoci úspěch a najde si řadu spokojených zákazníků.

Celý článek »

Lamelové rošty 120x200

Lamelové rošty 120x200

Lamelové rošty v rozměrech 120x200 jsou čím dál více žádanější. Jde o trend zvětšování postelí pro jednotlivce, kdy si člověk dopřává lůžko větší než 90x200. Rozměry postele 120x200 často volí tzv. „single“, kteří si chtějí dopřát více prostoru a nebo děti, rodiče pro děti volí rozměr postele 120x200. Do těchto postelí je třeba vložit lamelové rošty v rozměru 120x200. A právě proto, že poptávka po roštech v těchto rozměrech je čím dál větší, rozšířili jsme nabídku lamelových roštů v těchto rozměrech na rošty pevné, polohovací i motorové. Pokud potřebujete tedy lamelové rošty 120x200, v naši nabídce si můžete vybrat rošty od základního laťkového, přes pevné rošty, polohovací, motorové a dokonce nabízíme i lamelové rošty s přístupem do úložného prostoru v rozměru 120x200.

Celý článek »

Lamelové rošty – základ kvalitní postele

Lamelové rošty – základ kvalitní postele

Lamelové rošty jsou spolu s matracemi nejdůležitější součástí postele. Aby matrace maximálně sloužila Vašemu tělu, musí být uložena na kvalitní lamelové rošty. Lamelové rošty tvoří dřevěný rám a lamely, které jsou uloženy v pouzdrech. Počet lamel roštu se liší, optimální je 28 nebo 42 lamel. Pružné lamely dokáží reagovat na zatížení konkrétních ploch postele a účelně tak udržují tělo ve správné ortopedické poloze při spaní na zádech i na boku.

Celý článek »

Motorové rošty s funkcí MEMORY

Motorové rošty s funkcí MEMORY

Od 1.6.2012 naleznete v naši nabídce tři motorové rošty s funkcí MEMORY. Funkce MEMORY umožňuje nastavení 3 nejoblíbenějších poloh motorového roštu. Stisknutím tlačítka s požadovanou polohou docílíte nastavení oblíbené polohy pro relaxaci v lůžku. Funkce MEMORY ještě více zvyšuje komfort motorového roštu. Navíc ovladač s funkcí MEMORY je vždy bezdrátový, s podsvícenými tlačítky a praktickým světlem pro rychlou orientaci ve tmě. Funkci MEMORY nabízí motorové rošty: Lussoflex Quatro Memory, Triomed Quattro Memory a Regumed Quatro Memory. Tyto motorové rošty si pamatují, jak nejraději relaxujete a poskytnou Vám nejvyšší možný komfort.

Celý článek »

Motorový rošt Dynamic Mot

Motorový rošt Dynamic Mot

Motorové rošty Dynamic jsou novinkou pro rok 2012. Motorové rošty Dynamic jsou vysoce kvalitní, mají 5 anatomických zón a umožňují zvednutí v oblasti hlavy, nohou nebo obojí najednou pomocí kvalitního, výkonného motoru. Motorové rošty Dynamic jsou v rozměrech 90x200 a 80x200 skladem. Motorový rošt Dynamic si můžete přijít prohlédnout a vyzkoušet do našeho skladu v Praze. Zboží si můžete také ihned odvézt domů, nebo vám dovezeme rošty zadarmo naši vlastní dopravou. Motorový rošt Dynamic Mot je skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí dopřát pohodlí motorového roštu za příznivou cenu.

Celý článek »

Rošty do postele – výprodej

Rošty do postele – výprodej

V oddělení rošty do postele – výprodej naleznete postelové rošty ve výprodeji. Jedná se o výprodej skladových zásob, jejichž množství je omezeno. Mezi výprodejovými rošty jsou pevné lamelové rošty, polohovací rošty a také motorové rošty. Lamelové rošty ve výprodeji jsou kvalitní a prvojakostní a vy můžete nákupem roštů ve výprodeji ušetřit až 50% ceny.

Celý článek »

Lamelový rošt Elastic 42

Lamelový rošt Elastic 42

Novinkou tohoto týdne je pevný lamelový rošt Elastic 42. V nabídce již přibližně měsíc máme motorové rošty Elastic 42 a nyní k těmto roštům přinášíme také lamelové rošty pevné a polohovací. Lamelové rošty Elastic 42 mají 42 lamel, jsou velice kvalitně zpracované a nyní za skvělou zaváděcí cenu. Pevné lamelové rošty Elastic 42 jsou Český výrobek. Pokud si chcete dopřát opravdu kvalitní, 42 lamelový rošt v kvalitních kaučukových patkách, rošt Elastic 42 je určern právě pro Vás. Výrobek si můžete jako vždy prohlédnout také v našem skladu na adrese: Žirovnická 6, Praha 10 – Záběhlice, rošty jsou ve všech standardních rozměrech skladem.

Celý článek »

Motorový rošt Elastic 42 Mot – novinka roku 2012

Motorový rošt Elastic 42 Mot – novinka roku 2012

Motorový rošt Elastic 42 Mot je novinkou tohoto roku. Jedná se o plynule polohovatelný elektrický rošt, který polohuje pomocí kvalitního a výkonného motoru, můžete polohovat samostatně oblast hlavy a zad a oblast nohou, nebo současně zvedat zádovou i nožní část. Oblast hlavy se zvedá až do polohy vsedě. Motorový rošt Elastic 42 Mot má 42 lamel uložených v trio kaučukových kapsách, výkyvých až do okrajových částí roštu, což zaručuje perfektrní ortopedické vlastnosti roštu. Pro pohodlné čtení nebo sledování televize už nebudete potřebovat polštáře navíc. Při bolesti zad, nemoci nebo pocitu únavy není nic příjemnějšího než udělat si pohodlí bez nutnosti vstávat z vyhřáté postele. Motorový rošt Elastic 42 Mot nabízíme se zaváděcí slevou 20%.

Celý článek »

Motorové rošty – novinky roku 2012

Motorové rošty – novinky roku 2012

V lednu 2012 jsme naši nabídku motorový roštů rozšířili o 4 nové motorové rošty. Jedná se o motorové rošty Dynamic Mot, Elastic 28 Mot, Elastic 42 Mot a Bodyflex Mot. Motorový rošt Dynamic Mot navazuje na úspěšné lamelové rošty Dynamic, které jsme doposud prodávali pouze v pevné a manuálně polohovací verzi. Lamelový motorový rošt Dynamic nabízíme za velmi lákavou cenu 4 799,- Kč. Elastic 28 Mot a Elastic 42 Mot jsou vysoce kvalitní rošty za příznivé zaváděcí ceny se zaváděcí slevou 20%. Bodyflex Mot je luxusní elektrický lamelový rošt, který je možno položit na pevné desky, a který umožňuje i přístup do úložného prostoru. Díky této vlastnosti je elektrický motorový rošt Bodyflex vhodný do jakékoliv postele s úložným prostorem. Využijte naše zaváděcí slevy k nákupu motorových roštů a dopřejte si maximální a zasloužený odpočinek ve vaši posteli.

Celý článek »

Motorový rošt je originální Vánoční dárek

Motorový rošt je originální Vánoční dárek

Každý rok před Vánoci si lámete hlavu, co koupit své drahé polovičce. Buďte originální a jako Vánoční dárek si dopřejte motorové rošty. Manželka bude z motorového roštu nadšená, protože si může s elektrickým roštem pohodlně užít před spaním svou tradiční chvilku s knihou v posteli a muži udělá vždy radost, když dostane něco technického, co může nainstalovat a zapojit. S Rosty.cz je nákup motorového roštu hračka. U nás si stačí motorový rošt vybrat z bohaté nabídky, vložit do košíku, vyplnit údaje a objednávku odeslat o zbytek se již postaráme my. Motorové rošty vozíme ZDARMA po celé ČR a nejen to, navíc Vám motorové rošty vyneseme až do Vašeho bytu či domu a po domluvě (např. starším zákazníkům) i motorové rošty vložíme do postele.

Celý článek »

Atypické lamelové rošty – výroba na zakázku

Atypické lamelové rošty – výroba na zakázku

Zákazníci se na nás často obracejí s požadavkem výroby lamelových roštů v atypických rozměrech. Atypické lamelové rošty jsou rošty, které mají jiný než standardní rozměr (nejčastější standardní rozměry jsou 90x200, 80x200 a 100x200). Lamelové rošty jsou vždy o 1cm užší a o cca 4cm kratší, tzn. že skutečná velikost roštu v rozměru 90x200 cm je 89x196cm. Pokud jste si však například nechali vyrobit postele u truhláře na míru, může se stát, že potřebujete jiný rozměr než standardní. Lamelové rošty není problém vyrobit i v atypickém rozměru a vyrobit lze většinu typů roštů z naší nabídky: pevné lamelové rošty, polohovací lamelové rošty i motorové rošty.

Celý článek »

Jaké si vybrat rošty do postele? Motorové, polohovací nebo pevné?

Jaké si vybrat rošty do postele? Motorové, polohovací nebo pevné?

Chystáte se zlepšit své spaní a kromě matrace budete měnit i rošty do postele a přitom si nejste jisti, zda koupit motorové rošty, pevné lamelové rošty nebo rošty s manuálním polohováním? Výběr lamelových roštů je v dnešní době široký, za rozumnou cenu lze dnes koupit i kvalitní motorové rošty, takže výběr roštu ovlivní spíše typ postele a to, zda si v posteli třeba čtete, sledujete televizi nebo pouze spíte a to, jaké si chcete dopřát pohodlí. Lamelové rošty do postele tvoří páteř postele, proto je velmi důležité věnovat pozornost při výběru vhodného lamelového roštu.

Celý článek »

Kvalitní lamelové rošty – základ pohodlné postele

Kvalitní lamelové rošty – základ pohodlné postele

Lamelové rošty jsou společně s matrací nejdůležitější součást postele. Lamelové rošty ovlivňují velkým způsobem nejen kvalitu spánku, ale také funkčnost postele. Výběrem typu lamelového roštu si volíte pohodlí, které Vám postel poskytne. Největší komfort poskytují samozřejmě motorové lamelové rošty, které se ovládají pomocí dálkového ovládání, takže si můžete měnit polohu roštu pouhým zmáčknutím tlačítka ovladače. Motorové rošty jsou nedílnou součásti moderní a hlavně funkční ložnice, teprve motorové rošty dělají s postele aktivní kus nábytku a zlepšují komfort strávený v posteli.

Celý článek »

Proč koupit rošty do postele právě na Rosty.cz?

Proč koupit rošty do postele právě na Rosty.cz?

Jako internetový obchod Rosty.cz se specializujeme na prodej lamelových roštů. Nabízíme pestrou škálů všech typů roštů jako jsou pevné rošty, polohovací rošty, motorové rošty, segmentové rošty, rošty s přístupem do úložného prostoru nebo rošty určené pro osoby s vyšší váhou. Velkou část zboží máme skladem. Rošty do postele pouze neprodáváme, ale nabízíme také služby, které naši zákazníci ocení. Motorové rošty rozvážíme vždy naši vlastní dopravou, aby motorové rošty byly vždy doručeny nepoškozené a v pořádku za to přebíráme zodpovědnost. Samozřejmostí je vynesení zboží až do bytu a instalace roštů v případě potřeby až do postele.

Celý článek »

Motorové rošty do postele BASIC PLUS 42

Motorové rošty do postele BASIC PLUS 42

Motorové rošty do postele, někdy také zvané elektrické rošty, se pomalu stávají standardní součástí každé postele. Doba, kdy si motorové rošty mohli dovolit koupit pouze majetní lidé, je již dávno pryč, protože dnes koupíte motorový rošt i levněji než mobilní telefon. Novinkou na trhu jsou motorové rošty do postele BASIC PLUS 42. Tyto rošty splňují požadavky i náročných zákazníků, zároveň jsou i příznivé cenou. Motorové rošty do postele BASIC PLUS 42 se jistě zařadí mezi naše nejprodávanější rošty.

Celý článek »

Rošty do postele s vyšší nosností

Rošty do postele s vyšší nosností V oddělení ROŠTY S VYŠŠÍ NOSNOSTÍ naleznete nové typy roštů Portoflex, Lussoflex a Plastoflex v provedení pevné i polohovací. Rošty do postele s vyšší nosností jsou rošty, které jsou určeny uživatelům s vyšší váhou. Tyto lamelové rošty snesou zatížení až do 180 kg. V současné době jsou lamelové rošty s vyšší nosností stále žádanější, proto jsme nabídku postupně rozšířili na současných 10 roštů.

Celý článek »

Rošty do postele CLASSIC 28

Rošty do postele CLASSIC 28

Rošty do postele CLASSIC 28 patří již přes 2 roky mezi nejprodávanější typy roštů. Je to jistě tím, že rošty do postele CLASSIC 28 spojují německou kvalitu a příznivou cenu. Prodávají se totiž všechny typy roštů CLASSIC 28 – pevné rošty do postele, polohovací, motorové rošty i rošty s přístupem do úložného prostoru. Ve všech kategoriích patří rošty do postele CLASSIC 28 mezi nejprodávanější.

Celý článek »

Rošty do postele – důležitá součást lůžka

Rošty do postele – důležitá součást lůžka

Rošty do postele jsou vedle kvalitních matrací druhou nejdůležitější součástí lůžka. Aby matrace maximálně sloužila Vašemu tělu, musí být uložena na vhodné rošty do postele. Kvalitní rošty do postele mají masivní pevný rám, jejichž součásti jsou jednotlivé lamely lepené z několika vrstev dřeva, což zajišťuje flexibilní pružnost lamel. Počet lamel roštu se liší, optimální je 28 lamel. Pružné lamely dokáží reagovat na zatížení konkrétních ploch postele a účelně tak udržují tělo ve správné ortopedické poloze.

Celý článek »

ROŠTY DO POSTELE

ROŠTY DO POSTELE

Rošty do postele jsou vedle kvalitních matrací druhou nejdůležitější součásti lůžka. Kvalitní rošty do postele mají masivní pevné rámy jejichž součásti jsou jednotlivé lamely lepené z několika vrstev dřeva, což zajišťuje jejich flexibilní pružnost. Počet lamel roštu se liší typ od typu, avšak z hlediska optimálního rozložení zátěže jsou doporučovány rošty s minimálně 28 lamelami. Pružné lamely dokáží reagovat na zatížení konkrétních ploch postele a účelně tak udržují tělo ve správné ortopedické poloze poloze.

Celý článek »

LÁZNĚ SLATINICE

LÁZNĚ SLATINICE

Historie lázní Slatinic sahá až do 16. století. Prvním "lázeňským hostem" byl jistý vladyka Šimon z Nadějova, který byl v roce 1556 písařem zemského menšího práva markrabství moravského a také po jistou dobu zastával úřad radního písaře v Prostějově. Stejně i první důkladné vědecké pojednání o sirném slatinickém prameni pochází ze 16. století. V roce 1580 proslulý moravský lékař Tomáš Jordán z Klausenburka označil ve své knize s názvem Kniha o vodách hojitedlných neb teplicech moravských zdejší prameny jako léčebné. Zmiňuje položení pramene, chemické složení vody a její léčebné účinky.

Celý článek »

ROŠTY DO POSTELE. JAK VYBÍRAT?

ROŠTY DO POSTELE. JAK VYBÍRAT?

Aby matrace mohla šetřit Vaše zdraví, musíte ji umístit na vhodné rošty do postele. Jinak hrozí, že nebudete mít užitek ani z jednoho. Odborníci tvrdí, že zatímco životnost matrace je asi deset let, pak je třeba matraci vyměnit, zatímco kvalitní rošty do postele Vám mohou vydržet i celý život.

Celý článek »

Aktuality

25.01 2024

MATRACE SUPER FOX

Nový rok si zaslouží, aby se v našem e-shopu objevily nějaké novinky a co takhle začít velmi oblíbenými matracemi SUPER FOX, konkrétně matrace SUPER FOX VISCO a matrace SUPER FOX BLUE. Jedná se o nejprodávanější matrace českého výrobce Tropica. Nabízíme je za skvělou zvýhodněnou cenu v setu 1+1 a zároveň v nejprodávanějších výškách matrace 20 a 24 cm. Samozřejmostí je velmi jednochá možnost výběru ložné plochy Wellness a Classic a to za pomocí jednoduchého kliku. Matrace jsou velmi kvalitní a cenově velmi dostupné, tak věříme, že si rychle najdou své spokojené zákazníky.

01.12 2023

Black Friday 2023

A je to tady, opět předvánoční nákupy výhodně!!! Sleva BLACK FRIDAY 10 % na celou objednávku. Pro uplatnění slevy zboží vložíte do košíku a pod vyplněním "Dodací údaje" je políčko "Slevový kupón" a tam zadáte: 1234. UKONČENO 04.12.2023 ve 13:00 hod.

Sleva se odečte po odeslání objednávky, v potvrzovacím e-mailu uvidíte již cenu objednávky se započítanou slevou. Pozor slevová akce BLACK FRIDAY je dobrovolná a platí jen, když je zadán Slevový kupón!! Slevu nelze nárokovat ani slevu nelze dodatečně uplatnit. Akce Black Friday 10 % platí od pátku 01.12.23 od 12.00 hod do odvolání.

04.10 2023

Motorový rošt PANTER 42 MOT RADIO

Dovolujeme si Vám představit novinku letošního roku z limitované edice PANTER a to konkrétně motorový rošt PANTER 42 MOT RADIO, který navazuje na velmi oblíbený a prodávaný model motorového roštu ELASTIC 42 MOT RADIO, tento rošt již v naší nabídce nenaleznete. Motorový rošt PANTER 42 MOT RADIO si zachoval konstrukční řešení, kvalitní pohon motoru, bezdrátové ovládání, špičkový design a hlavně precizní kvalitu a zákaznicky příjemnou funkčnost. Hlavní a vyditelný rozdíl oproti předcházejícímu modelu je barva a to nově temná černá.